NY FUNKTION: Skicka med personer med utländskt personnummer i integrationen
2018-08-15 09:12
Nu kan du skicka med utländska personer i integrationen till IdrottOnline.
Utökade öppettider mellan v. 33 och v. 36
2018-08-10 13:30

Höstterminen har satt igång igen, det är ansökningstider för vårens LOK-stödsperiod och frågorna är kanske fler än vanligt. Därför har vi utökat supportens öppettider under vecka 33 – 36.

Vi har en ny Karriärsida!
2018-08-07 08:34
Att vara ett företag i en tillväxtfas innebär både att vara öppen för förändring och att vara välkomnande för ny kraft och energi som kan hjälpa verksamheten att lyfta. Det senare av de två är kanske det som leder till det första, och därför vill vi på SportAdmin lägga lite extra krut just där.
Nu är det dags att söka LOK-stöd
2018-07-30 14:28
Den 25:e augusti ska ansökan för vårens LOK-stödsperiod, 1 januari - 30 juni, vara inne och det är hög tid att ta tag i det och skicka in innan det är för sent.
Inblick hos: Tranemo IBK
2018-07-24 09:16
Att gå från att ha alla uppgifter nedskrivna på papper till ett digitalt medlemssystem kan vara ett stort steg att ta, och dess utmaningar fick Jonas Nydén och hans förening Tranemo Innebandyklubb uppleva när de 2012 tog steget in i SportAdmins värld.
SportAdmin underlättar vardagen för hela föreningen
2018-07-18 09:08
En inte helt ovanlig uppfattning är att SportAdmin bara är till för föreningens kansli eller administrativa avdelning. Vad många inte vet är att även om systemet har utgångspunkt i föreningens medlemshantering finns där funktioner skapade för alla runt omkring också. För allt från medlemmar till supportar finns där lösningar skapade för att förenkla vardagen, och nedan har vi listat några av dem som vi tycker är allra bäst.
Testa något nytt i systemet!
2018-07-13 09:02

Är du en av dem som inte klarar av att ligga en vecka på stranden utan att det börjar klia i fingrarna? Vi på SportAdmin är likadana och tycker att sommaren är ett perfekt tillfälle att förenkla sin vardag inför hösten. I vårt system finns det en hel del finesser som kan förenkla administrationen i föreningen ytterligare, och sommaren är ett perfekt läge att testa en hel del av dem.

Inblick hos: IFK Strömsund
2018-07-09 10:40
Ska man driva en ideell verksamhet måste allt vara enkelt och smidigt. Ungefär så resonerar Lars Lindberg, kansliansvarig på IFK Strömsund. Inte bara kommer ingen använda det om det inte fungerar, utan det påverkar även bilden av verksamheten och i längden också vem som söker sig till föreningen.